Karja

Kunnon karjatilan tapaan Deadwood kasvattaa myös karjaa ylläpitäen suurempaa karjalauma. Lauman jäsenet ovat lihakarjaa, pääosin sarvipäät ovat floridan cracker karjaa, mutta laumaa koristaa myös reilu tusina komea sarvisia texasilaisia longhorneja.
Nämä pääosin leppoisat märehtijät eivät kuitenkaan vietä aikaansa pelkästään vain kuluttamalla tiluksien ruohoa. Varsinkin mullikat ja hiehot toimivat myös karjanajotreeneissä ja -kilpailuissa paimennettavina ja köytettävinä. Kaikki vasikat totutetaan aina jonkin asteisesti tähän käsittelyyn, mutta tarkoituksellisesti niistä ei kouluteta helppoja. Osa vasikoista jopa oppivat ajan mittaan tekemään ratsukkojen työstä haastavaa.

Tilan kasvatteja tai omia nautoja ei erikseen suuremmin mainita, vaan toiminta on enemmänkin sivutonta. Naudan tai jopa suvullisen kasvatin voi halutessaan saada itselleen, sillä erikseen toivotulle suvulliselle voidaan vanhemmille tehdä sivut.
Mikäli olet siis omaa märehtijää vailla, laita rohkeasti sähköpostia aiheesta. Näillä kasvateilla ei ole läheskään yhtä tiukkoja myyntiehtoja kuin hevosilla, vaan nautoja myydään myös seinäruusuiksi. Ainoa vaatimus on, että kasvattaja mainitaan naudan tiedoissa linkin kera ja nimi on englantia. Nimen kielessä voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti joissain rajoissa joustaa.

     

Deadwood Rangers on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Deadwood Rangers, ellei toisin mainita