Tervetuloa!

Olet juuri saapunut yhdelle nykypäivän villin lännen hevostilalle, jossa lihaksikkaat ja nopeat karjahevoset työskentelevät kuuliaisesti päivettyneiden ja komeiden cowboyden ohjauksessa chapsien hapsujen lepattaessa ja kavioiden takoessa kuivaa maata. Aurinko paahtaa päivisin, kojootit ulvovat öisin ja kannusten kilinä sekä kavioiden tömähdykset kuuluvat koko ajan, ilman taukoja... Tai näin ainakin kuvitelmissa.

Todellisuus ei aina vastaa täysin kuvitelmia. Deadwood Rangers -nimeä kantava tila täyttää kyllä säätilavaatimukset, mutta noita komeita cowboyta saadaan vielä odottaa. Jo nimi kertoo kuitenkin hyvinkin paljon itse tilasta. Deadwoodin tila sijaitsee paikalla, jossa joskus kasvaneesta metsästä on jäljellä enään vain pari pystyyn kuollutta runkoa ja tilan hiljaiseen toimintaan kuuluu melkeinpä vain rakkaiden colorado rangereiden kasvatus. Karsinoita ja tilaa löytyy hevosille paljonkin ja tällä hetkellä Deadwoodin tiloissa pyörii viitisenkymmentä rangeria.

Kasvatuksen lisäksi Deadwoodista löytyy satunnaista toimintaa muutamien kilpailuiden ja rangereiden maahantuonnin sekä tuontien myynnin muodossa. Omiin hevosiimme panostamme kuitenkin niin paljon, että tähtäimessä olevista laatuarvosteluista voitaisiin saada muutamat arvonimet.

Mutta pidemmittä puheitta, tervetuloa vielä kerran Deadwoodiin!

  - Veera ja kati

Suosittelemme

Utopia
Miian virtuaalihevoset
Wild Horse Ranch
Dayo Ranch
Latun Talli
Ravenwood Ranch
Brumby Ranch
Malibu
Rawe Horses Ranch
Rockabilly Ranch

Hyödyllisiä linkkejä

Virtuaalinen ratsastajainliitto VRL
Virtuaalinen westernjaos WRJ
WRJ Laatuarvostelu

Uusin kuva

Ulkoasun kuvat © Delyth Angharad ja kati
Deadwood on virtuaalitalli