Western valmennus

Yleistä

Valmennuspäivä 15.02.2014, VIP 12.02.2014
Valmentajana kati
Valmennuspaikkana Deadwood Rangers
Kommentit tulevat osallistujien alle

Rajoitukset

Ryhmään otetaan 5 ratsukkoa
Yhdeltä ratsastajalta max. 1 hevonen / ryhmä
Yksi hevonen voi osallistua vain kerran
Valmennus on kaikille avoin

Osallistuminen

Osallistumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen [email protected] otsikolla Valmennus 2. Osallistuvan hevosen sivuilta tulee löytyä pätkä luonnetta siitä, millainen hevonen on ratsastettaessa.

Osallistumismuoto
Ryhmä nro
Ratsastaja - <a href="http:// -alkuinen osoite">Ratsu</a> <br>

Ryhmä 1

Aiheena barrel racing (5/5)

Veera R. - Alegre's ZapZap
Zappi oli jo lämmittelyssä menossa, eikä sen kummemmin kuunnellut muita apuja, paitsi ne, mitkä pystyi ottamaan eteenpäin ajavina. Saitkin kunnolla tehdä töitä, että sait orin kuuntelemaan pidätteitä ja hidastamaan tarvittaessa. Kun ensimmäisen kerran lähditte tynnyreiden sekaan, sai Zappi hyvän lähdön, tosin hieman varastaen. Tynnyrit kiersitte hyvällä vauhdilla, mutta hieman turhan läheltä ja kaadoittekin yhden tynnyrin samalla. Ongelmana olikin sama kuin alkuverryttelyssä, eli Zappi ei kuunnellut apuja, jotka pitäisivät teidät sen aavistuksen kauempana tynnyreistä. Saittekin tehdä muutamia voltteja ja väistättäviä tehtäviä, minkä lisäksi laitoin ensimmäisen tynnyrin luokse kaksi tötteröä, jotta Zappi hahmottaisi hieman tarkemmin, ettei nyt ihan tynnyreitä töinien mennä. Lähtö oli taas hyvä ja tällä kertaa Zappi malttoi odottaa merkkiäkin, eikä varastanut ollenkaan. Tynnyrin luokse laittamani tötteröt saivat orin hieman hidastamaan tötteröitä ihmetellen, mutta kannustuksen jälkeen jatkoi keskittyen tällä kertaa aivan eri tavalla. Toiset kaksi tynnyriä kiersittekin reippaassa tahdissa, Zappi sinua kuunnellen ja puhtaasti ihan sopivalta etäisyydeltä. Siihen olikin hyvä lopettaa, eli kunhan vain saat Zapin varmasti kuuntelemaan apuja ja malttamaan lähdössä, teillä on hyvät lähtökohdat kisoihin.

Arnika - Million Dollar Smile
Millie oli tänään hieman hitaammalla tuulella. Tammalla kesti hieman pidempään kuin normaalisti reagoida apuihin ja saitkin tehdä paljon siirtymisiä herätelläksesi tammaa nopeampaan reagointiin. Hieman lämmittelyn aikana Millien reagointi parani, mutta tamma ei siltikään ollut vielä parhaimmillaan. Lähdimme kuitenkin katsomaan, jos vauhti toisi hieman terhakkuutta Millieenkin. Saitte ihan hyvän lähdön ja Millie eteni ihan kiitettävää vauhtia, muttei taittunut kuitenkaan mitenkään hirveän hyvin ja tynnyrit tuli kierrettyä turhan suurella välillä. Koska Millietä ei suuremmin innostanut vauhti, lähdimme vain hiomaan tynnyreiden kiertotekniikkaa yhden tynnyrin kanssa. Tynnyri kierrettiin hallitussa laukassa tarkoituksena saada nopea ja mahdollisimman pieni käännös ilman, että tynnyri kaatuu. Tehtävä toistettin pariin kertaan ja jokaisella kerralla pääsitte lähemmäs tynnyriä ja viimeisellä kerralla Millie oli jopa itsekin mukana ja lisäämässä vauhtia. Ennen loppuverkkoja saittekin mennä vielä kokonaisen radan ja tällä kertaa Millie oli paremmin mukana tekemässä, mitä seurasikin oikea nappisuoritus. Siihen olikin hyvä lopettaa varsinkin, kun tammakin löysi intoa tekemiseen loppua kohden.

Pierre - Don Jarau
feiarth - Lateefa Adil ox
Break - Fajr-Ghalib ox

Deadwood Rangers on virtuaalitalli ja jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki materiaali © Deadwood Rangers, ellei toisin mainita